Pensionskontroll / Informationsfullmakt

Ta reda på hur din framtid kommer att se ut och hur du kan påverka den. Få en kostnadsfri överblick av dina försäkringar och ditt kapital.

När vi har fått in all information som vi behöver kring dina försäkringar och din pension sammanställer vi en överskådlig bild av hur din situation ser ut idag och hur den kan se ut vid pensionering. Det tar oss ungefär 2 veckor att samla in nödvändig information och färdigställa din sammanställning.

Förutom att du får dina pensionsförsäkringar samlade på ett ställe, får du med vår hjälp också full koll på vad som händer om du blir sjuk eller vad din familj kan få vid din bortgång. Dessutom kan du se vilka fonder du har samt komplettera uträkningarna med ditt egna sparkapital.

Du kan även enkelt se vad som händer om du vill gå i pension tidigare, väljer att jobba något år extra, väljer att ta ut alla pensioner på en och samma gång eller väljer att spara någon del till ett senare tillfälle. Du kan också se vad du får i pension före och efter skatt samt vad du behöver spara för att nå din önskade pensionsnivå.

Fyll i Informationsfullmakten

För att vi ska kunna hjälpa dig med en pensionssammanställning behöver du först och främst fylla i en informationsfullmakt. Det gör du enkelt genom att skicka en signerad fullmakt till oss. En informationsfullmakt gör det möjligt för oss att hämta information från samtliga försäkringsbolag som sköter om din allmänna pension, dina tjänstepensioner samt dina kapitalförsäkringar. Med andra ord all information vi behöver för att kunna ge dig en fullständig kontroll av din pension.

Ladda upp Informationsfullmakten och få en Pensionskontroll - Kostnadsfritt !

 

Boka tidIntresseanmälan
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.